Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Considerente generale
Urmatorii termeni si conditii reprezinta un acord integral in scopul utilizarii acestui site web. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii.

Site-ul www.superdiet.ro este site-ul oficial al Clinicii SuperDiet (denumita in continuare „SuperDiet”). Folosirea site-ului www.superdiet.ro (denumit in continuare „site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului (denumit in continuare „Administrator”), fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza (denumite in continuare „Utilizatori”), aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.
Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie să inceteze accesarea site-ului.

Definirea termenilor
Utilizator (i) defineste orice persoana care acceseaza si foloseste www.superdiet.ro , persoanele minore necesita acordul parintilor, dupa caz tutorilor.
Parteneri inseamna orice terte persoane care furnizeaza continut acestui site web, utilizatorii care posteaza comentarii sunt considerati Utilizatori
Serviciu inseamna furnizarea catre Utilizator de catre proprietar si parteneri a accesului la date, informatii si servicii prin intermediul internetului, cu ajutorul site-ului web.
Mesagerie inseamna orice forma de comunicare (email, mesaje, newsletter etc).
Cookie inseamna date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta.
Date personale inseamna datele furnizate de Utilizator pentru autentificare, newsletter, mail etc.
Site-ul este un portal web de prezentare a serviciilor oferite, continand si o sectiune de informatii medicale realizate de personal cu studii medicale si o platforma de programare online.

Descrierea serviciilor oferite
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.superdiet.ro oferă Utilizatorilor informaţii referitoare la metoda SuperDiet de scădere în greutate, acces la serviciile clinicii SuperDiet, informaţii referitoare la personalul medical al clinicii precum şi acces la o serie de alte informatii utile.

Clinica SuperDiet ofera două tipuri de servicii prin intermediul site-ului www.superdiet.ro:

  • Serviciul de Informare (Live Chat), care asigură Utilizatorilor, presei sau altor factori interesaţi acces usor şi eficient la informaţii de înaltă calitate furnizate de către medicii clinicii SuperDiet
  • Serviciul de Programări Online, care permite Utilizatorilor să contacteze Clinica SuperDiet în vederea solicitării serviciilor oferite de către Clinica SuperDiet.

Administratorul site-ului declară următoarele:

  • Va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • Va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

Pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.
Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Drepturi de autor
Continutul website-ului www.superdiet.ro este proprietatea exclusiva a SC SUPERDIET CLINIC SRL (in continuare, denumit generic Titularul).

Titularul detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazelor de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site, in lipsa stipulatiei contrare; toate aceste drepturi sunt protejate de legislatia romana in vigoare.

Prin completarea formularelor puse la dispozitie vizitatorilor, persoanele interesate pot adresa solicitari si informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite de Titular, pot formula sugestii sau reclamatii.

Accesul utilizatorilor la serviciul Newsletter sau unele facilitati din cadrul site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail si, in unele cazuri, o parola. Va recomandam sa protejati si sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Titularul nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra prin mesaje, prin email sau telefon.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in site. Pentru a afla informatii detaliate si complete despre serviciile puse la dispozitie de Titular, puteti sa va adresati resprezentantilor acestora fie telefonic, fie in scris, utilizand datele de contact puse la dispozitie de catre Titular, la sectiunile de contact dedicate.

Totodata, Titularul nu este responsabil in nicio masura de continutul furnizat de terte persoane, de continutul sectiunilor publicitare, al mesajelor publicitare sau al continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul site-ului.

Niciunul dintre materialele care alcatuiesc continutul acestui site nu constituie o oferta ferma de a contracta si cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui serviciu medical.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, indiferent de forma pe care acestea o imbraca, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Titularului.

Titularul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment, portiuni ale continutului site-ului. Totodata, Titularul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut din site.

Utilizatorii pot folosi continutul site-urilor doar pentru uzul personal si niciuna dintre actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii acordului prealabil scris al Titularului:

  • Indepartarea sau alterarea continutului sau a insemnelor care identifica dreptul de autor al titularului asupra continutului;
  • Modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea ori distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, total sau partial, din site;
  • Reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.
  • Orice actiune sau incercare de natura sa incalce prevederile de mai sus vor legitima Titularul sa faca uz de dreptul de a se adresa instantelor de judecata legal competente pentru sanctionarea unei asemenea fapte.
  • Anumite parti ale continutului publicat pe site-uri pot sa fie furnizate de terte persoane cu care site-ul are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Site-ul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, site-ul nu este responsabil de continutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

Informatiile si serviciile furnizate prin site-ul www.superdiet.ro nu reprezinta si nici nu se substituie unei consultatii medicale, de aceea recomandam sa folositi aceste informatii doar pentru informare, si nu pentru autodiagnosticare sau autotratament. In cazul in care aveti suspiciuni privind starea dvs. de sanatate – adresati-va medicului de specialitate.
Utilizatorii trebuie sa decida si sunt singurii raspunzatori de modul cum utilizeaza informatiile si serviciile prezentului site. Titularul si Partenerii nu sunt responsabili de nici o actiune pe care o intreprindeti pe baza informatiilor si a serviciilor acestui site.
Desi Titularul si partenerii depun toate diligentele pentru a asigura acuratetea continutului, Utilizatorii sunt de acord cu faptul ca www.superdiet.ro si Partenerii nu garanteaza ca:
serviciile oferite vor implini toate cerintele Utilizatorilor
acuratetea, veridicitatea sau gradul de actualitate al continutului site – ului cat si pentru oricare alt continut accesat prin intermediul site-ului (inclusiv alte site-uri, orice link, sau continutul acestora etc), accesarea acestora se face pe riscul Utilizatorului
informatia, opiniile, sfaturile, reprezentarile din orice material receptionat prin intermediul serviciilor puse la dispozitie in acest site, incluzand newsletter-ul, vor fi corecte, la timp sau de incredere, aceste materiale pot suferi modificari ulterioare fara a anunta in prealabil Utilizatorul, si nu pot fi utilizate ca probe in nici o actiune legala
ca serviciile vor fi neintrerupte sau fara erori, ca eventualele defecte vor fi corectate sau ca serviciile sau serverul este lipsit de virusuri sau alte componente ce pot dauna Utilizatorului.
Utilizatorul admite ca www.superdiet.ro si Partenerii nu sunt responsabili in nici o circumstanta pentru stergerea sau imposibilitatea de livrare, stocare, gasire a informatiilor si a mesajelor; pentru pierderi de orice natura rezultate din folosire sau gradul de performanta al serviciilor.
Utilizatorul este de acord sa nu actioneze in justitie www.superdiet.ro si Partenerii cu privire la orice pretentie ridicata de orice natura rezultata din utilizarea serviciilor si a internetului de catre Utilizator sau provocate de www.superdiet.ro si Parteneri, ca urmare a incalcarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Cookies
Site-ul www.superdiet.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permitand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului etc.
Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc.
Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si conditii”, utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

Politica referitoare la intrebari si comentarii pe site
Puteti consulta, vizita, accesa acest site web fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati informatii in ceea ce va priveste. Comentariile continand informatii false, obscene sau care contin amenintari, limbaj neadecvat nu vor fi publicate sau vor fi sterse. Comentariile continand reclame, subiecte off topic, numele unor clinici, medici sau alte persoane, firme, medicamente vor fi sterse.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informaţii de natură personală. Acestea au ca scop identificarea Utilizatorului şi/sau posibilitatea de a îl contacta.
Natura informaţiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon, adresă de e-mail etc.) Clinica SuperDiet va păstra confidenţialitatea acestor informaţii.
Unele informaţii solicitate prin intermediul site-ului pot face obiectul unei prelucrări de date care au caracter personal (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date). Prin accesarea şi navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt în mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrări.
Prelucrarea tuturor datelor furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.superdiet.ro se realizeaza in conformitate cu politica de confidentialitate prezentata pe site.

Sugestii si reclamatii
Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Titularului sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina feedback sau trimise catre adresa contact@superdiet.ro.
O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.
Dupa primirea reclamatiei Titularul va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus. Notificarile verbale nu se iau in considerare daca nu sunt confirmate, prin intermediul uneia dintre modalitatile prevazute la alineatele precedente.

Forta majora
Niciuna dintre parti nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului site, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.
Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 48 de ore, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.
Daca in termen de 5 zile de la producere, evenimentul respectiv nu inceteaza, partile au dreptul sa-si notifice incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa pretinda daune-interese.

Legea aplicabila
Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea site-ului si serviciilor este legea romana.