Superdiet Clinic este o clinică medicală care oferă servicii integrate pentru tratamentul diabetului, precum și servicii dedicate pentru tratarea și prevenirea unor afecțiuni precum obezitate, prediabet, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni asociate. Totodată, toți cei care ne trec pragul în căutarea unui stil de viață mai sănătos vor găsi o echipă de medici pregătiți să îi ajute.

Specialiștii noștri au experiența, empatia și determinarea necesare să îți întindă o mână de ajutor dacă vrei să slăbești sau să atingi o greutate corporală optimă, să-ți menții greutatea pe termen lung sau dacă vrei să mănânci mai sănătos și nu să ții doar o dietă trecătoare. Credem într-un stil de viață sănătos și permanent, nu în diete solicitante, ale căror efecte dispar după ce le închei.

Pentru echipa Superdiet, corpul și mintea trebuie să lucreze împreună pentru a-și îndeplini obiectivele. Punem preț în egală măsură pe un corp sănătos și o mintea sănătoasă. În cadrul clinicii noastre, specialiștii oferă sfaturi și tratamente pentru slăbit, dar și sprijin și îndrumare pentru un psihic echilibrat. Pentru acesta din urmă, am înființat centrul SUPERMIND – pentru o minte sănătoasă.

Experiența ne motivează să continuăm

REZULTATELE NOASTRE

0+
analize și investigații
0+
kilograme pierdute
0
specialități medicale
0+
pacienți anual

Echipa noastră medicală este formată din medici cu specializări în diabet, nutriție, neurologie, cardiologie, endocrinologie, medicină internă, psihiatrie, dermatologie, oftalmologie și psihologie. Clinica reunește specialiști cu experiență din mai multe domenii pentru ca pacienții să găseasă răspunsuri la toate întrebările despre diabet și nutriție într-un singur loc.

Fă cunoștință cu medicii Superdiet