Angelica Bălan

Angelica Bălan

Psiholog clinician / Psihoterapeut integrativ
 • Experiență
  Peste 20 de ani
 • Specializare
  Psihologie clinică / Psihoterapie integrativă

Contactează-ne

Bine ai venit!

Daca ești aici înseamnă ca te interesează sa faci ceva pentru tine. Felicitări, te-ai rupt de masa oamenilor nepăsători de propria persoana! Ai urmat probabil mai multe diete pana acum sau poate ca ești la prima încercare. Câteva kilograme probabil te-au parasit, câteva poate iți țin in continuare companie.  Oricum ar fi , eu te invit si te provoc la  o dieta psihoemotionala! Ce zici de asta? Cum ti se pare? Așa cum ai intuit nu se masoara in centimetri si nici in kilograme.  Bănuiești in ce se masoara? In starea de bine interioara, in <mă simt mai ușoara>. Când sufletul este greu, atunci si corpul tinde sa devina greu. Si nici nu ne dam seama ca s-a produs schimbarea.

Dar acum ca te-ai hotărât sa faci ceva pentru tine in mod conștient,  hai sa încercam sa dam la o parte si din suflet 1-2 kg sau 3 cm , cum vrei sa le spui, de emoții negative.

Nu vreau sa crezi ca am bagheta magica si fac minuni, dar cu siguranța conferita de cei peste 20 de ani experiența, te pot însoți pe drumul către tine pentru a te descoperi, înțelege si a te dezvolta personal. Sa ajungi in acel punct in care poți face alegerile care iți vor schimba atitudinea despre viața. Sa alegi tu pentru tine. Pentru ca atitudinea determina altitudinea.

Așadar, te provoc la o dieta psihoemotionala, pe langa cea nutriționala!

Alatura-te celor care au reusit!

 

Despre mine

In cei 20  ani de experiență, din care 8 ani in Institutul Oncologic secția oncopediatrie, peste 3 in clinica de diabet pentru copii și adulți și restul in practica privată, am ajutat, cu rezultate foarte bune,  copii bolnavi și părinții acestora să ințeleagă noi valori, ințelesuri și sensuri ale vieții.  Pot să te ajut să depăsesti etapa tranzitorie care este suferința, fie de natură somatică sau emoțională,  să te ghidez  in demersul regăsirii de sine, invățând și pregătindu-ne pentru momentul/etapa care urmează in viața ta. Să invățam să ne transformăm pesimismul in optimism, slăbiciunile in virtuți, limitele in provocari, visele in ocupații și proiecte de viitor, deblocând și activând resursele din noi, reconstruind viața printr-o adaptare personalizată si realistă.  Să invățăm să ne pretuim.  Să redescoperim bucuria de a trai.

Scurt CV

Psihologie clinică; Psihoterapie Integrativă

Psihonutriție; Tulburari de alimentație; Bulimie; Anorexie.

 • Facultatea Psihologie-Sociologie, Bucuresti (1997)
 • Formare in  psihoterapie eriksoniană si hipnoza clinica – atestat de libera practica
 • Formare in psihoterapie integrativa –atestat de libera practica
 • Curs de psihoterapie integrativă pentru copii şi adolescenţi.Program acrediat de Institutul Român de Psihoterapie Integrativă,European Interdisciplinary Asociation For Therapy With Children & Young People (www.eiatcyp.eu) şi Colegiul Psihologilor din România
 • Specializare în terapia prin joc în Suedia
 • Cursuri de Psihologie-Oncologie
 • Cursuri de Psihodiagnoză
 • Dezvoltare Organizaţională
 • Colegiul Psihologilor din Romania (COPSI)
 • Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Eriksoniana (ARHRTE)
 • Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa

Programează o Consultație

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi. Azi e ziua în care îți poți schimba stilul de viață!

Trăiește sănătos, mănâncă inteligent!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ofertele și serviiciile noastre.

Sunt de acord cu Termenii si Conditiile